Geen producten (0)
Geen producten (0)
 

Color Box

€ 44,50 (inclusief btw 21%)
Omschrijving

Deze zeer uitgebreide box bestaat uit;

●   2 kleuren compact blush
●   2 kleuren brow powder duo
●   1 highlight powder
●   1 shaping powder
●   4 kleuren eyeshadow mono
● 10 kleuren eyeshadow duo
●   6 kleuren eyeshadow duo x-treme

Compact blush: een zijdezachte formule met een matte finish en langhoudend effect. De blush voelt superlicht aan, geeft de huid een heldere teint en een natuurlijke glans. 

Brow powder: Bevat twee ideale tinten waarmee perfecte wenkbrauwen geceëerd kunnen worden. Brow Powder hecht zich op natuurlijke wijze tussen de haren.

Highlight powder: accentueert en verscherpt de gezichtsvormen. De compacte textuur weerspiegelt het natuurlijke licht op de huid en versterkt de uitstraling. 

Shaping powder: creëer je in een handomdraai meer definitie in het gezicht. Natuurlijke gezichtscontouren kunnen optisch worden gecorrigeerd en versterkt.

Eyeshadow mono: deze zijdezachte compacte poederoogschaduw is makkelijk aan te brengen en eventueel te vervagen. Kan zowel droog als nat aangebracht worden.

Eyeshadow duo: creëer een langhoudende verleidelijke oogopslag met glanzende of sprankelende tinten. Kan zowel droog als nat aangebracht worden.

Eyeshadow duo x-treme: zes extreme kleuren oogschaduw. De vederlichte matte poedertextuur is makkelijk te blenden en kan zowel droog als nat aangebracht worden.

Ook interessant